070 317 56 58 / 06 126 50 357        contact        leeromgeving
img

Wat raakt je?

Wil je inspiratie halen uit verhalen van anderen? Ik geef je graag een boekentip. Het is een boek waarover ik zelf heel enthousiast ben.

Boekentip
Het boek heet Durven doen wat je raakt – 22 gesprekken over lef en bevlogenheid. Het bundelt interviews met mensen die fundamentele keuzes durfden te maken en het leven vol durfden aan te gaan. Het zijn prachtige portretten van bekende en minder bekende Nederlanders. Rode draad in de verhalen: zij zijn geen geluksvogels bij wie alles toevallig is komen aanwaaien. Ze laten zien hoe zij een verschil maken en hoe jij dat ook kunt doen.
Ze gaan 100% voor waar ze in geloven, weten met angst om te gaan en hebben het lef van gebaande paden te treden, met hun intuïtie als kompas. Het is een opvallend advies in een tijd waarin het zoveel beter lijkt om voor zekerheid te kiezen.

Ik wens je veel leesplezier!

Boekgegevens
Marja den Boer
Durven doen wat je raakt – 22 gesprekken over lef en bevlogenheid
Uitgeverij Thema, ISBN 9789058715487


 

Wil je meer lef en bevlogenheid in je loopbaan?
Meld je aan voor het Loopbaanvitaliteitsgesprek

Reacties

Josien Sneek

Dank voor de tip, Nelli! Inderdaad een mooi boek. Het bevat allerlei 'levenslessen' die Claudia te horen kreeg toen ze aan anderen vroeg: 'Hoe moet dat, leven?'. De ondertitel van het boek is dan ook heel passend: 'Leven voor gevorderden'.


Nelli van den IJssel

Mijn boekentip: 'Neem een geit' van Claudia de Breij.


Reactie

Je reactie wordt niet direct zichtbaar op de website. Deze wordt eerst bekeken door de websitebeheerder.