070 317 56 58 / 06 126 50 357        contact        leeromgeving
img

Voor overheidsorganisaties


Bied 40+ werknemers de begeleiding die aansluit bij hun levensfase. Uw investering betaalt zich terug met gemotiveerde medewerkers.
 

De kans is groot dat uw organisatie meer 40+’ers dan 40-’ers kent. Met de vergrijzing op de arbeidsmarkt stijgt de gemiddelde leeftijd van het personeelsbestand ook nog eens sneller dan u denkt.
Veel werkgevers zijn vooral gericht op het aantrekken van jonge werknemers en investeren weinig in het bevorderen van de inzetbaarheid van oudere arbeidskrachten. Onderzoek wijst echter uit dat ontwikkeling van ervaren werkers meer oplevert dan hen ontzien met bijvoorbeeld extra verlofdagen.
 


Ondersteun uw ervaren mensen met de specialistische kennis en ervaring van Ervaren Ambtenaren

  • Kies voor een loopbaanbegeleidingstraject wanneer een medewerker vastloopt in zijn werk. Ook als u wilt inspelen op toekomstige veranderingen of werknemers wilt stimuleren in hun duurzame inzetbaarheid, is individuele loopbaancoaching de best passende aanpak.
  • Komen uw ervaren medewerkers door veranderingen in de organisatie in een Van Werk Naar Werk-traject? Neem op een goede manier afscheid en geef hen de beste mogelijkheid om nieuw werk te vinden.
  • Ontdek waarom het voor 40+ werknemers in het kader van duurzame inzetbaarheid belangrijk is om nieuwe leerervaringen op te doen.
  • Bereik meer met uw ervaren medewerkers. Bied hen de mogelijkheid een workshop of training te volgen die is afgestemd op hun specifieke behoefte.

Waar u ook voor kiest, u kunt altijd rekenen op meerwaarde: de bijzondere combinatie van professionaliteit, kennis van de doelgroep en brede ambtelijke werkervaring.

___________________________________________________________________________________________

“Josien kan echt ondersteuning bieden bij de oudere werknemer. En ze komt uit de overheidswereld – dat was voor mij een pre.”

Catharina de Ruiter, afdelingshoofd, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Professionele training en coaching begint met één druk op de knop
Maak kennis met Ervaren Ambtenaren