070 317 56 58 / 06 126 50 357        contact        leeromgeving
img

Loopbaan APK


Uw 40+ medewerkers hebben nog flink wat loopbaanjaren voor de boeg. Hoe staan ze ervoor? Wat gaat niet meer zo soepel en wat wel? Wat beweegt hen? In één trainingsdag kijken ze onder de motorkap van hun loopbaan en ontdekken ze hoe ze fris aan het werk blijven. Het levert medewerkers op die in beweging willen komen en actief de regie over hun loopbaan pakken.

 


Inhoud van de training Loopbaan APK
Tijdens de training ontdekken deelnemers hun eigen V-factor: de unieke mix van werkervaring en persoonlijke kracht. Ze brengen in beeld wat hen van binnenuit motiveert en waar ze energie van krijgen. Als zij weten wat hun drijfveren zijn, kunnen ze een betere invulling geven aan de tweede helft van hun loopbaan. En belangrijk voor u als werkgever: daardoor zijn ze productiever.

Wat levert de training Loopbaan APK op
Na afloop kijken uw medewerkers op een nieuwe manier naar hun loopbaan: bewuster, actiegericht. Ze onderkennen dat ze zelf aan het stuur zitten en weten hoe ze gericht hun toekomst willen invullen.

Voor wie is de training Loopbaan APK bedoeld
Voor medewerkers van 40 jaar of ouder die meer energie uit hun werk willen halen, willen ontdekken wat ze hiervoor nodig hebben en concrete tips willen krijgen om aan de slag te gaan met hun loopbaan.

Bonus
Als bonus ontvangt elke deelnemer een exemplaar van het boek De V-factor, loopbaanroman voor de 40+ ambtenaar (t.w.v. € 19,95). Hiermee verrast u uw medewerkers en laat u zien dat u hen graag ondersteunt bij hun loopbaan. Met het boek kunnen werknemers zelfstandig verder.

________________________________________________________________________________________

“Josien verzorgde voor het Directoraat-Generaal Politie een workshop rondom het thema Kiezen. Vertellende over haar eigen ervaringen en heel toegankelijk gebruik makend van (vak)literatuur en (levens)kunst, wist ze zomaar zo'n 30 mensen aan het denken te zetten. En dat vind ik knap!"

Klaas van der Leeuw, senior adviseur HRM, Ministerie van Justitie en Veiligheid

Is uw belangstelling gewekt?
Ontdek meer over deze training