070 317 56 58 / 06 126 50 357        contact        leeromgeving
img

Voor ambtenaren van minstens 40


Wilt u als 40+’er meer uit uw leven of werk halen? Plezier en voldoening ervaren? Werk doen dat echt bij u past? Kies voor coaching.
 

Als 40+’er heeft u de nodige levens- en werkervaring. Maar dat betekent niet dat alles vanzelf gaat. De loopbaan van tegenwoordig duurt stukken langer dan ‘vroeger’. De overheid is volop in beweging. Ook uw organisatie verwacht dat u zelf zorgt voor goede inzetbaarheid in uw hele loopbaan.

Zie coaching als een cadeau: u geeft uzelf tijd voor reflectie. Coaching helpt u om in alle openheid met iemand van gedachten te wisselen over wat u dwarszit, wat u wilt of juist niet meer wilt. U bent in gesprek met een professional die luistert, doorvraagt, u een spiegel voorhoudt. Die uitdaagt en u helpt om stappen te zetten. Want: inzicht hebben is leuk, maar het gaat om de toepassing daarvan.


Dit zijn de coachmogelijkheden
Ik help u graag om in de tweede helft van uw loopbaan met nieuwe energie aan de slag te zijn. Op verschillende gebieden en met een variëteit aan vormen bied ik hiervoor coaching aan:
loopbaancoaching
personal coaching
e-coaching (electronic coaching, online).
Het onderscheid is in de praktijk niet altijd even strikt, omdat vragen elkaar soms overlappen. Dan combineer ik wat effectief is.
Bij de bijzondere coaching Even stilstaan kiest u voor de focus op loopbaancoaching of personal coaching. Ook dan zult u vaak merken dat deze twee gebieden in elkaar overlopen.

Voor coaching ben ik lid van twee beroepsorganisaties (zie de logo’s hierboven).
 

 

Professionele coaching begint met één druk op de knop
Ontdek wat u met coaching kunt bereiken!