070 317 56 58 / 06 126 50 357        contact        leeromgeving
img

Voor ambtenaren van minstens 40


Wilt u als 40+’er meer uit uw leven of werk halen? Plezier en voldoening ervaren? Werk doen dat echt bij u past? Kies voor coaching.
 

Als 40+’er heeft u de nodige levens- en werkervaring. Maar dat betekent niet dat alles vanzelf gaat. De loopbaan van tegenwoordig duurt stukken langer dan ‘vroeger’. De overheid is volop in beweging. Ook uw organisatie verwacht dat u zelf zorgt voor goede inzetbaarheid in uw hele loopbaan.

Zie coaching als een cadeau: u geeft uzelf tijd voor reflectie. Coaching helpt u om in alle openheid met iemand van gedachten te wisselen over wat u dwarszit, wat u wilt of juist niet meer wilt. U bent in gesprek met een professional die luistert, doorvraagt, u een spiegel voorhoudt. Die uitdaagt en u helpt om stappen te zetten. Want: inzicht hebben is leuk, maar het gaat om de toepassing daarvan.


Dit zijn de coachmogelijkheden
Ik help u graag om in de tweede helft van uw loopbaan met nieuwe energie aan de slag te zijn. Op verschillende gebieden bied ik coaching aan:
loopbaancoaching
personal coaching
zingevingscoaching.

Het onderscheid is in de praktijk niet altijd even strikt. Dan combineer ik wat effectief is.

 

Coaching is mogelijk in verschillende vormen. Veel mensen kiezen voor een combinatie van gesprekken (live bij mij in de praktijk en/of via video) en schriftelijke online coaching.
Maar andere vormen zijn ook mogelijk:
* alleen maar gesprekken
* alleen maar schrifelijk contact.
We bespreken samen wat bij u het beste past.

 

Voor coaching ben ik lid van twee beroepsorganisaties (zie de logo’s hierboven).
 

___________________________________________________________________________________________
“ Door Josien heb ik zin en vertrouwen gekregen om de tweede helft van mijn loopbaan verder in te vullen.”

Marije van der Vliet, coördinator digitalisering en grondrechten, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

 

Professionele coaching begint met één druk op de knop
Ontdek wat u met coaching kunt bereiken!