070 317 56 58 / 06 126 50 357        contact        leeromgeving
img

Trainingen en workshops


Bereik meer met uw ervaren medewerkers. Bied hen de mogelijkheid een training of workshop te volgen die is afgestemd op hun specifieke behoefte.


Mensen in verschillende levensfasen hebben verschillende behoeftes en loopbaanvragen. Ervaren Ambtenaren is dé specialist in workshops en trainingen voor de 40+ ambtenaar en weet wat ervaren werkers in beweging zet. Hierdoor kennen deze trainingen en workshops een hoog rendement en zijn ze voor u als werkgever een uitstekende investering.
Bovendien: in een groep van ‘gelijkgestemden’ ontstaat snel vertrouwen en veiligheid – een factor die deelnemers stimuleert om alles uit een training of workshop te halen.

Praktijkgerichte workshops en trainingen
De trainingen en workshops zijn bedoeld voor uw medewerkers van 40 jaar of ouder, met uitzondering van de generatieworkshop, waar deelnemers van elke leeftijd welkom zijn.
Alle trainingen en workshops zijn kort en praktijkgericht. Ze worden na een voorgesprek op maat gemaakt voor uw organisatie of team.

Bij de uitvoering kunt u kiezen uit:

  • live: in company of op een andere locatie
  • volledig online via de leeromgeving Ervaren Ambtenaren Academie
  • een combinatie van live sessies en online onderdelen.

Qua karakter kan een training of workshop zowel worden afgestemd op een groep met deelnemers uit verschillende delen van uw organisatie (open inschrijving) als op een bestaand of nieuw te vormen team.
Om u een indruk te geven van de mogelijkheden, vindt u hieronder enkele voorbeelden met een globale omschrijving.
De kosten zijn afhankelijk van uw wensen, mijn reiskosten en reistijd.


Een ervaren, deskundige trainer

Bij Ervaren Ambtenaren kunt u rekenen op een professionele trainer, die een beroepsopleiding achter de rug heeft, gecertificeerd is en zorgt voor haar eigen vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.
Tientallen jaren werkervaring binnen de overheid en de begeleiding van meer dan duizend ervaren medewerkers zorgen er bovendien voor dat uw werknemers zich verzekerd weten van een trainer die weet wat er speelt in de dagelijkse praktijk.

Een perfecte combinatie: training en coaching
Als u constateert dat een werknemer niet optimaal functioneert, kan een training een oplossing bieden. Een groepstraining is echter niet altijd de meest passende aanpak. Vaak ligt de oorzaak van minder functioneren op een dieper niveau: bij een overtuiging, een houding of persoonlijke omstandigheden. In een individueel coachtraject krijgen deze persoonlijke aspecten alle aandacht die nodig is.
Wilt u nog meer rendement halen uit de trainingen en workshops? Laat deze samengaan met individuele loopbaancoaching. Zo krijgt een medewerker de voordelen van het werken in een groep met ‘gelijkgestemden’ én van persoonlijke verdieping.

Voorbeelden van workshops en trainingen 

Kies voor professionele training
Maak kennis in een vrijblijvend gesprek