070 317 56 58 / 06 126 50 357        contact        leeromgeving
img

Job crafting - sleutel voor meer werkplezier


Zeker voor oudere werknemers is job crafting een effectieve manier om hun duurzame inzetbaarheid te vergroten. In twee bijeenkomsten van in toaal drie dagdelen  ontdekken deelnemers hoe ze in de eigen functie beter inzetbaar zijn. 

 


Inhoud van de training 'Job crafting'
Deelnemers ontdekken welke handvatten er zijn om te sleutelen aan hun werk, zodat ze minder werkdruk en meer werkplezier ervaren. Ze doorlopen een stapsgewijs proces, waarbij telkens een ander thema centraal staat. Tussen de bijeenkomsten door passen deelnemers het geleerde in de praktijk toe.

Wat levert de training 'Job crafting' op
De training zorgt ervoor dat medewerkers met meer energie hun werk doen en meer werkplezier ervaren. Onderzoek laat zien dat job crafting leidt tot betere werkprestaties van werknemers. Investeren in werkplezier is een win-win situatie voor werknemers en organisatie.

Voor wie is de training 'Job crafting' bedoeld
Voor 40+ medewerkers die hun werk meer willen laten aansluiten bj hun talenten en interesses en meer voldoening uit hun werk willen halen.

_________________________________________________________________________________

“Mocht Josien ontmoeten in een (te) korte workshop. Binnen een half uur had ze 14 kritische deelnemers aan het werk/denken gezet. Dat was kort en effectief, met veel aanknopingspunten voor een succesvol vervolg.”

Esther Enning, Import Staff, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit

Wilt u weten hoe uw organisatie bevlogen medewerkers krijgt?
Gebruik mijn kennis en ervaring