070 317 56 58 / 06 126 50 357        contact        leeromgeving
img

Er is niks mis met pastelkleur, maar …

Mijn wekelijkse zwemuurtje zit erop. Ik kleed me om en hoor wat vrouwen langslopen, druk in gesprek over de nieuwe voorjaarsmode. ‘Die felle kleuren vind ik helemaal niks. Gelukkig zijn er ook pasteltinten.’ De andere dames beamen dit op luide toon. Ik kan ze niet zien, maar krijg wel een beeld: zoet roze, liefelijk lichtblauw …

Uniek
Voor mij is elk mens uniek. Met een eigen palet aan kleuren, talenten, ervaringen, emoties, verlangens. Als je weet wie je bent en waar je voor staat, beleef je meer plezier. Als je werk doet dat hierbij past, geeft het energie en lijkt het moeiteloos te gaan. Je toont jouw persoonlijke kleur en daardoor ben je op z’n sterkst.

Moed
Jezelf tonen, vereist moed. Als ik mijn knal paarse winterjas draag, merk ik dat de ogen op me gericht zijn. Dan kunnen er bijzondere dingen gebeuren, zoals een blog (Mag ik even tegen uw jas aan slapen?) beschrijft. Heb jij wel eens iets spannends aangetrokken?
Nog veel spannender is het om je af te vragen: welke ‘kleur’ past bij mij? Wie wil ik zijn, in deze fase van mijn leven en loopbaan? En wat houdt mij tegen om dat te zijn?

Je eigen kleuren
Ik kan je garanderen: je leeft een heel ander leven als je doet waarvoor jij op de wereld bent. Klinkt dat zweverig of hoogdravend? Het is mijn overtuiging dat ook in jou mogelijkheden zitten die erom schreeuwen om ingezet te worden. Ontdek je eigen kleuren, maar vooral: laat ze zien! Er is niks mis met een pastelkleur, maar dan wel met jouw uitstraling erbij!

Bonus
Ter aanmoediging hét persoonlijke kleurenlied.
‘So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful
Like a rainbow’


 

Wil jij je eigen kleur ontdekken?
Coaching ondersteunt je persoonlijke ontwikkeling effectief

Reacties

Reactie

Je reactie wordt niet direct zichtbaar op de website. Deze wordt eerst bekeken door de websitebeheerder.