070 317 56 58 / 06 126 50 357        contact        leeromgeving
img

Leven voor gevorderden!

Regelmatig schrijf ik blogs voor de 40+ vrouwen Facebook-community Bloom! Toen Esther Limonard, de oprichter van deze groep, mij vroeg mee te werken aan haar online magazine, zei ik meteen ja. Voor de tweede editie van het magazine schreef ik een verhaal over wat er gebeurde in mijn loopbaan na mijn vijftigste verjaardag. Dat verhaal vind je hieronder.

Maar het magazine is natuurlijk veel groter dan alleen mijn artikel. Het staat vol met verhalen van 40+ vrouwen en allerlei andere artikelen – ter inspiratie om te gaan onderzoeken waar je blij van wordt en daar meer van te gaan doen. Om hier bewust tijd voor vrij te maken door bijvoorbeeld vaker NEE te zeggen of dingen te delegeren aan anderen.
Download het magazine gratis op de website van Women-in-Control.

 

Wil jij ook leven als een gevorderde?
Persoonlijke coaching is daarvoor de meest effectieve start

Reacties

Reactie

Je reactie wordt niet direct zichtbaar op de website. Deze wordt eerst bekeken door de websitebeheerder.