070 317 56 58 / 06 126 50 357        contact        leeromgeving
img

Je bent toch niet zo’n zweverige coach, hè?

Af en toe nadenken over m’n werk – als het moet, oké. Maar dan niet van dat vage gedoe. Ik hoor verhalen over coaches die je je kindertijd en je ouders laten doornemen. Wat moet ik daarmee? Wat heeft dat met mijn werk te maken?

Droombaan
Of van die vragen over je droombaan. Dromen doe ik in m’n bed. Weet je waarmee ze me ook op de kast krijgen? Als je je moet voorstellen dat je de loterij wint. En wat je dan met dat geld gaat doen. Uitgebreid vakantie vieren en verder niks!

Oefeningen
Het toppunt: van die ‘oefeningen’ waarbij je je moet concentreren op je ademhaling met je ogen dicht. Na een tijdje gaan ze dan een verhaaltje vertellen. Meestal van die sprookjes, waarbij je een oude vrouw tegenkomt die jouw levensboek vasthoudt. Levensboek? We zitten niet meer op school!

Werk is werk
M’n leidinggevende wil dat ik naar een coach ga. Flauwekul! Wat moet ik bij zo’n mens? Zeker eindeloos over mijn werk praten. Ik peins er niet over. Werk is gewoon werk. Zolang ze me elke maand maar betalen.

Pensioen
Waar ik tegenop zie? Dat het nog zo lang duurt tot m’n pensioen. Gelukkig kan ik na m’n werk m’n eigen gang gaan. Eindelijk doen wat ik leuk vind.

Heb jij er genoeg van om je in je werk voort te slepen?
Groot gelijk – haal meer plezier uit je werk!

Reacties

Reactie

Je reactie wordt niet direct zichtbaar op de website. Deze wordt eerst bekeken door de websitebeheerder.