Logo Ervaren Ambtenaren Training & Coaching

Coaching


Wilt u als 40+’er meer uit uw leven of werk halen?
Plezier en voldoening ervaren?
Werk doen dat echt bij u past?

Bekijk het filmpje om te ontdekken hoe je als 40+ ambtenaar plezier in je werk houdt.
 

Als 40+’er heeft u de nodige levens- en werkervaring. Maar dat betekent niet dat alles vanzelf gaat. De loopbaan van tegenwoordig duurt stukken langer dan ‘vroeger’. De overheid is volop in beweging. Ook uw organisatie verwacht dat u zelf zorgt voor goede inzetbaarheid gedurende uw hele loopbaan.


Kiezen voor coaching is een teken van kracht
Zie coaching als een cadeau: u geeft uzelf tijd voor reflectie. Coaching helpt u om in alle openheid met iemand van gedachten te wisselen over wat u dwarszit, wat u wilt of juist niet meer. Iemand die luistert, doorvraagt, u een spiegel voorhoudt. Die uitdaagt en u helpt om stappen te zetten. Inzicht hebben is leuk, maar het gaat om de toepassing daarvan.


Dit zijn de coachmogelijkheden
Ik help u graag om in de tweede helft van uw loopbaan met nieuwe energie aan de slag te zijn. Daarvoor bied ik verschillende vormen van coaching aan:
loopbaancoaching
personal coaching.
e-coaching (electronic coaching).
Het onderscheid is niet altijd even strikt, omdat vragen elkaar kunnen overlappen. Als dat gebeurt, integreer ik verschillende vormen.


Voor wie
Mijn coaching is bedoeld voor ervaren ambtenaren die hun leven en werk serieus nemen. Ze investeren in zichzelf door te kiezen voor coaching. Ze hebben humor en zijn praktisch. Herkent u zich hierin? Mooi, dan ontmoet ik u graag!
Mijn manier van werken is praktisch en resultaatgericht. Maak gebruik van mijn professionele expertise als coach én mijn tientallen jaren ervaring binnen het openbaar bestuur.
Meld u aan voor een kennismakingsgesprek.


Meer weten over coaching?
Kijk bij de vaak gestelde vragen.


Voor organisaties
Een misverstand is dat coaching alleen kan worden ingezet bij problemen. Het is echter bij uitstek een preventief instrument. Coaching is een uitstekende manier om potentieel te ontwikkelen, ook bij ervaren werknemers. Het zorgt voor meer werkplezier waardoor mensen productiever zijn.
Ik ondersteun u graag mocht u coaching voor uw medewerkers overwegen.

Beroepsverenigingen en coachplatform
Voor coaching ben ik lid van twee beroepsorganisaties. Daarnaast ben ik te vinden op het platform Coachfinder - een initiatief van Psychologie Magazine. Alleen coaches die voldoen aan strenge toelatingscriteria worden toegelaten. Neem een kijkje op mijn profiel door op het logo van Coachfinder te klikken.

 


► Foto: Colin Behrens