070 317 56 58 / 06 126 50 357        contact        leeromgeving
img

Op zoek naar de eeuwige jeugd

Hoe blijf je zo lang mogelijk jong? Natuurlijk is er plastische chirurgie, anti-aging crème en tegenwoordig schijnt tarwegras hét middel te zijn om veroudering tegen te gaan. Angela Groothuizen (1959) geeft in haar theatershow Eeuwige jeugd antwoord op de vraag die velen van ons bezighoudt. Met humor, liedjes en interactie met het publiek onderzoekt ze het thema van onze vergankelijkheid. En dan blijkt dat ze een vrouw is met levenservaring die weet hoe ze een serieus verhaal aansprekend moet brengen. Ze geeft veel informatie over ontwikkelingen in de wetenschap en deelt de voor- en nadelen van de moderne techniek met de zaal.

Persoonlijk
De show is grappig, emotioneel, ernstig. De liedjes zijn een afwisseling van kleinkunst en popmuziek. Teksten en muziek zijn voor een groot deel van haar eigen hand en de persoonlijke verbinding is goed te merken. Haar muzikale partner Nico Brandsen bespeelt de toetsen, haalt drumpartijen uit zijn computer en projecteert foto’s.

Boodschap
Angela’s boodschap is duidelijk: wie oud wil worden, kan er zelf veel aan doen. Ze reikt tips aan om fris en fruitig te blijven. Doe dingen die je leuk vindt, vermijd stress, wees sociaal en zorg goed voor jezelf. Haar belangrijkste tip: zorg dat je een ikigai hebt. Wat dat is? Lees hiervoor mijn blog. Als je een ikigai hebt, ben je goed op weg naar de eeuwige jeugd.

Wil je Angela horen?
Veel liedjes uit de theatershow zijn te vinden op haar album met dezelfde titel. Delen van het album zijn te horen via het filmpje hieronder.



 

Wil je met plezier blijven werken?
Coaching is een effectieve manier om nieuwe energie op te doen

Reacties

Reactie

Je reactie wordt niet direct zichtbaar op de website. Deze wordt eerst bekeken door de websitebeheerder.