Logo Ervaren Ambtenaren Training & Coaching

Week van de Loopbaan: krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraag!


Van 16 tot en met 21 september 2019 is het de Week van de Loopbaan. In deze week gaat het om je loopbaan en inzetbaarheid, over hoe je plezier hebt en houdt in je huidige of toekomstige werk.
Uit mijn ervaring blijkt dat veel mensen niet weten wat loopbaanbegeleiding inhoudt. Vaak blijft het een ver-van-mijn-bed show, totdat ze er noodgedwongen mee te maken krijgen, bijvoorbeeld door een reorganisatie. Maar loopbaanbegeleiding gaat veel verder dan alleen maar ‘helpen als je zonder baan zit’.

Loopbaanvragen
Tijdens de Week van de Loopbaan geef ik je als loopbaanprofessional graag de kans om (gratis!) een loopbaanvraag aan me voor te leggen. Bijvoorbeeld:

  • Ik wil ‘iets anders’ in de tweede helft van mijn loopbaan, maar heb geen idee wat. Hoe kom ik daarachter?
  • Hoe krijg ik meer plezier in mijn werk?
  • Mijn cv is al jaren oud. Kunnen we dat samen doorlopen?
  • Heb je tips voor mijn LinkedIn-profiel?
  • Het is lang geleden dat ik extern solliciteerde. Wat zet ik in een sollicitatiebrief?

Een leven lang ontwikkelen
Ook als je het prima naar je zin hebt, is het belangrijk om na te denken over je toekomst. De tijd dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkte, is echt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt.
Hoe doe je dat: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een loopbaanswitch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Ook dit zijn vragen waarover je met me kunt sparren.

Blijf niet rondlopen met loopbaanvragen
Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang blijft nadenken over loopbaanvragen. Bovendien krijgt je zelfvertrouwen een forse deuk.
Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Als loopbaanprofessional help ik je om je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

Gratis loopbaangesprekken
Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach, gespecialiseerd in de begeleiding van 40+ ambtenaren?
Ik heb in deze week 8 plekken gereserveerd voor een gratis loopbaangesprek.
Een gesprek duurt een uur en vindt plaats bij mij in Leidschendam. Als dat je niet uitkomt, kunnen we het gesprek ook telefonisch of via video (Zoom) doen. Wat jij het prettigst vindt!
Als extra service geef ik je mogelijkheid om het gesprek buiten kantoortijden te laten plaatsvinden: tussen 18 en 20 uur.


Bel me (06 126 50 357) of stuur me een e-mail.
Ik kijk ernaar uit om je tijdens een van deze gesprekken te ontmoeten!