Logo Ervaren Ambtenaren Training & Coaching

Nieuw! Leer- en mobiliteitsprogramma voor ambtenaren


Wil jij (de tweede helft van) je loopbaan nieuwe energie geven en jezelf herontdekken? Meld je aan voor het programma Publieke Helden dat in mei a.s. start. Deze editie is uitsluitend voor ambtenaren uit de provincie Zuid-Holland.

Programma
Het is een leer- en mobiliteitsprogramma van tien maanden waarin zestien deelnemers uit overheidsorganisaties in Zuid-Holland hun talenten en competenties herontdekken en deze matchen aan een klus bij een andere overheidsorganisatie. Een klus is een tijdelijke opdracht voor minimaal twee tot vijf dagen, eventueel naast het reguliere werk.
Je leidinggevende is bij het programma betrokken, ‘leent jou uit’, verstrekt tijdens het programma twee klussen en krijgt er een andere deelnemer uit de groep voor terug. Daarmee hoeft je leidinggevende geen capaciteitsverlies te hebben. Een win-win voor iedereen. Deelnemers worden begeleid met groepsbijeenkomsten, individuele coaching en tijdens het uitvoeren van klussen..

Neem de regie over je persoonlijke ontwikkeling
Ontdek dat je van waarde kunt zijn op een andere werkplek in een andere organisatie. Daar gewaardeerd en gezien worden, succes nastreven, onafhankelijkheid bouwen en bij een succesvolle inzet teruggevraagd worden. Je verrijkt jezelf in alle gevallen met meer kennis, een waarderend netwerk en nieuwe inzichten.

Pak deze kans!
Het programma Publieke Helden is onderdeel van Naar Werk, een organisatie gespecialiseerd in arbeidsmobiliteit binnen de publieke sector. Ik heb de initiatiefnemers Robin Naar en Yvonne van Westreenen de afgelopen maanden leren kennen als bevlogen en deskundige professionals. Daar (en de mensen die het programma begeleiden) ben je in goede handen.

Nieuwsgierig?
Kijk op de website van Naar Werk voor de programmafolder en het inschrijfformulier.