Logo Ervaren Ambtenaren Training & Coaching

Decembercadeau!

Wil je dit jaar goed afsluiten en ideeën opdoen voor je loopbaan in 2019?

Als je terugkijkt op dit jaar en je loopbaan, ben je dan tevreden? Of heb je het gevoel dat je stilstaat in je ontwikkeling? Ben je toe aan een nieuwe stap? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen?
Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Het kost veel energie als je te lang met loopbaanvragen blijft rondlopen. Je zelfvertrouwen loopt een forse deuk op. Als je bedenkt dat je gemiddeld zo’n 90.000 uur van je leven werkt, dan besef je nog meer hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Ik help je graag om je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

Een leven lang ontwikkelen
Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt.
Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Moet je daarvoor de schoolbanken in of kan dat ook in de praktijk? Betekent het een loopbaanswitch of eens snuffelen in een andere branche? Of is een werkervaringsplek voor jou dé oplossing? Veel vragen waar je met me over kunt sparren.

Mijn decembercadeau voor jou
Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach, gespecialiseerd in de begeleiding van 40+ ambtenaren? Ik heb in december 6 plekken gereserveerd voor een gratis loopbaangesprek! Een gesprek duurt 45 minuten en kan telefonisch, via Skype of bij mij in Leidschendam. Wat jij het prettigst vindt.

Maak gebruik van mijn aanbod en start het nieuwe jaar met nieuwe loopbaanenergie.
Bel me (06 126 50 357) of stuur me een e-mail
Leuk om je tijdens een van deze gesprekken te ontmoeten!