Logo Ervaren Ambtenaren Training & Coaching

Wat vinden lezers van het boek?


‘Dit boek biedt veel ondersteuning en inspiratie. Ik beveel De V-factor aan iedere 40+ ambtenaar van harte aan!’ (voorwoord van Pieter Winsemius, voormalig minister van VROM)

Het boek kan ik aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar nieuw werkplezier!!!! (Marianne Meyer)

Heb het gewenste vervolg van mijn loopbaan gedefinieerd, werk daar nu aan en word daar oprecht vrolijk van! (Essiee)

‘Een echte aanrader voor wie nu eens niet veel gepsychologiseer wil, maar lekker concreet aan de slag wil.’ (Marja Gast)

'Wat het boek interessant maakt, is dat de auteur verhalen van twee fictieve veertigplussers afwisselt met werkboekoefeningen. Het is een leesboek, werkboek en als je wilt een studieboekje ineen.' (Margriet Rutgers, VVAO)

'Het staat vol met tips. Het zet je aan tot het beantwoorden van vragen voor het verkrijgen van inzicht in jezelf.' (Corsmas Goemans)

'De wijze van schrijven nodigt uit om het boek in een adem uit te lezen.' (LoopbaanVisie)

'Het boek leest vlot en vind ik een aanrader voor iedereen die toe is aan de tweede helft van zijn of haar loopbaan.' (MarGel)

'Leuk om te lezen en zeer bruikbaar voor eenieder die zich afvraagt hoe hij zijn loopbaan in de toekomst verder zou willen vormgeven. En ook voor HRD-adviseurs, loopbaanadviseurs en coaches die anderen daarbij ondersteunen.' (Onderzoek en Ontwikkeling)

'Het boek biedt herkenbare verhalen, aanzetten tot reflectie en praktische handreikingen om ook in de tweede helft van je ambtelijke loopbaan te bepalen waar je kracht ligt en waar je energie van krijgt.’ (Gertjan P)