Logo Ervaren Ambtenaren Training & Coaching

Twaalf goede redenen om voor mij en mijn bedrijf te kiezen


Er zijn veel bedrijven die trainingen aanbieden, er zijn veel coaches. Twaalf redenen om de keuze op mij(n bedrijf) te laten vallen.

 1. Als enige(!) in Nederland gespecialiseerd in training en coaching van ervaren overheidsmedewerkers.
 2. Ik ben gediplomeerd trainer en coach. Mocht ik niet over een specialisatie beschikken, dan werk ik samen met één van de vakinhoudelijke professionals van Trainers Academie
 3. Ruime kennis van het werkveld van overheidsmedewerkers door tientallen jaren werkervaring binnen verschillende lagen van het openbaar bestuur. Ik spreek uw taal en ken de publieke sector op mijn duimpje.
 4. Grote affiniteit met en betrokkenheid bij de publieke sector. Ik deel uw perspectief en weet wat mensen in deze sector beweegt.
 5. Veelzijdige praktijkervaring, een garantie voor een grote hoeveelheid praktische tips en hulpmiddelen.
 6. Door de combinatie van brede werkervaring bij de overheid en kennis van de mensen die er werken, doorzie ik in korte tijd hoe iemand beter kan functioneren.
 7. Naast kennis van de overheidssector een grote dosis levenservaring en een bovengemiddelde nieuwsgierigheid naar de (belevings)wereld van de ervaren overheidsprofessional.
 8. Optimale begeleiding door zowel groepsgerichte training als individuele coaching.
 9. Een informele organisatie: korte lijnen en veel persoonlijke aandacht.
 10. Het bedrijf houdt zich bij zijn werkzaamheden aan de ethische gedragscode van de beroepsorganisatie voor trainers (NOBTRA) en die voor coaches (NOBCO). 
 11. Ook buiten kantoortijden bereikbaar voor telefonisch overleg.
 12. Indien gewenst kan een coachgesprek in de avonduren plaatsvinden.