Logo Ervaren Ambtenaren Training & Coaching

Vragenlijst e-coaching


Sinds de start van mijn bedrijf begeleid ik klanten via face-to-face coaching, met mooie resultaten.
Vaak spreek ik mensen die coaching overwegen, maar zelf willen bepalen waar en wanneer ze iets doen én graag zo snel mogelijk aan de slag willen. Ze stellen me dan de vraag of ik ook aan e-coaching* doe.
Tot nu toe was mijn antwoord ‘nee’. De vraag zette me echter aan het denken en daarom volgde ik dit jaar twee opleidingen hiervoor.
Na de succesvolle afronding heb ik certificering aangevraagd voor het eCoach & eCounselor Register. Naar verwachting is deze procedure in september 2017 afgerond.

Op dit moment ontwikkel ik e-coaching als nieuwe dienst in mijn bedrijf. Om deze dienst zo relevant en waardevol mogelijk te maken, gebruik ik graag jouw hulp.

UPDATE
Tot en met 8 september 2017 was het mogelijk om mee te doen aan het onderzoek en de korte vragenlijst hieronder in te vullen.
Heb je belangstelling voor e-coaching en wil je op de hoogte worden gehouden? Stuur me dan een e-mail.  
Wil je mijn nieuwste blogs, tips en nieuwsberichten ontvangen, vers van de pers? Word abonnee op het inspiratiebulletin.


Hartelijke groet,
Josien Sneek

* E-coaching is een afkorting van electronic coaching, coachen op afstand via de electronische weg. Zit je bij face-to-face coaching bij elkaar in één ruimte, bij digitale coaching heeft het contact een andere vorm: via de telefoon, een videoverbinding, chatten of mailen.

Vragenlijst e-coaching
dit veld niet invullen s.v.p.► Foto boven: StartupStockPhotos
► Foto zijkant: Gerd Altmann