Logo Ervaren Ambtenaren Training & Coaching

E-coaching


E-coaching (afkorting van electronic coaching) is voor veel mensen een nieuw terrein. Hierbij vinden gesprekken niet face-to-face plaats – zoals bij reguliere coaching –, maar via internet of de telefoon. Internetcoaching bied ik aan via e-mail, telefoon of skype.
E-coaching is modern en nog niet zo bekend, net zoals de mobiele telefoon dat eens was. Er was zelfs een tijd waarin we dachten die helemaal niet nodig te hebben. Bekijk het filmpje en misschien is uw blik op e-coaching dan anders.
 
E-mailcoaching
E-coaching in deze vorm is een soort online dagboek. U beschrijft uw gedachten, gevoelens, twijfels en dromen. Maar dit dagboek praat terug! Ik geef feedback, tips, opdrachten of stel vragen.


Voordelen van e-mailcoaching
• Het opschrijven van gevoelens en gedachten zorgt ervoor dat u nadenkt. Er komt nuance en structuur in uw verhaal. Het geeft sneller zicht op uw eigen proces, uw patronen en ontwikkelpad.
• Het teruglezen van alles wat u schreef, plus de reactie van de coach, zorgt voor reflectie. U hebt perfect zicht op uw eigen ontwikkeling en dat motiveert.
• Gecoacht worden in uw eigen veilige omgeving zorgt ervoor dat u zich gemakkelijker opent. In het coachproces komt u hierdoor sneller tot de kern en boekt u eerder resultaat.
• Mijn reactiesnelheid (soms al binnen een paar uur, maar altijd binnen 48 uur) maakt dat u niet hoeft te wachten tot de volgende afspraak. Met e-coaching kunt u meteen vooruit.
• Geen reistijd. En bovendien kunt u tijd nemen voor coaching wanneer het u het beste schikt.
Lees er nog meer over bij De vele voordelen van e-mailcoaching.


Nadelen van e-mailcoaching
Deze trajecten duren korter en zijn daardoor intensiever. Dat betekent dat u de tijd en de discipline moet opbrengen om te schrijven over uw eigen proces. Als u dat niet wilt of kunt, is e-coaching niet passend.
 

Privacy
Een coachrelatie is een vertrouwensrelatie. Daarom is het bij e-coaching erg belangrijk dat wat u schrijft en mijn reactie daarop, uitsluitend voor ons beiden toegankelijk is. Daarom maak ik voor e-coaching altijd gebruik van Pluform, een online beveiligd platform, speciaal ontwikkeld voor online ondersteuning in coachtrajecten. De privacy is hierdoor gegarandeerd.
 

 

  Kies niet zomaar, kies voor kwaliteit!
Ik ben er trots op dat ik, na twee opleidingen, succesvol de toelatingsprocedure voor certificering doorliep. Ik mag me gecertificeerd eCoach level II noemen en ben opgenomen in het International eCoach & eCounsellor Register  (registratienummer 2017468). Als u kiest voor een e-coachtraject, dan kiest u bij mij dus ook voor kwaliteit!Uw investering
Een e-coachtraject van 6 weken (met 1 à 2 keer per week contact) kost € 450,- (exclusief btw).
Veel klanten vinden het fijn om eerst ‘live’ contact te hebben voordat ze online aan de slag gaan. Daarom is het, naast een volledig online traject, ook mogelijk om een e-coachtraject te beginnen met een intakegesprek (face-to-face of via skype). Dit traject kost € 600,- (exclusief btw).
Voor een combinatie van online coaching met gesprekken maak ik graag een offerte op maat.
Handig om te weten: in alle soorten trajecten gebruik ik soms de telefoon, als direct contact het coachproces vergemakkelijkt.

Wie gingen u voor?
Mijn klanten zijn ervaren overheidswerkers die zichzelf, hun leven en werk serieus nemen. Ze willen de tweede helft van hun loopbaan met plezier aan het werk zijn en eventuele persoonlijke belemmeringen aanpakken. En ze zijn in voor het uitproberen van nieuwe mogelijkheden, zoals e-coaching. Daarom investeren ze in zichzelf door te kiezen voor coaching. Ze hebben humor en zijn praktisch. Herkent u zichzelf hierin? Mooi, dan maak ik graag kennis met u!
Lees wat de e-coachervaringen van klanten zijn.

Meer weten over e-coaching?
Kijk bij de vaak gestelde vragen.
Of bekijk het filmpje over e-coaching.

Meld u aan via e-mail of bel me (06 126 50 357), zodat we samen aan de slag kunnen gaan voor maximaal werkplezier.

► Foto: Free-Photos