Logo Ervaren Ambtenaren Training & Coaching

E-coaching


E-coaching (afkorting van electronic coaching) is voor veel mensen nieuw. Gesprekken vinden niet face-to-face plaats – zoals bij reguliere coaching –, maar via internet of telefoon. E-coaching is modern en nog niet zo bekend, net zoals de mobiele telefoon dat eens was. Er was zelfs een tijd waarin we dachten die helemaal niet nodig te hebben. Bekijk het filmpje en misschien is uw blik op e-coaching dan anders.
 E-coaching bied ik aan via e-mail, telefoon of Skype. E-coaching via e-mail is een soort online dagboek. U beschrijft uw gedachten, gevoelens, twijfels en dromen. Maar dit dagboek praat terug! Ik geef feedback, tips, opdrachten of stel vragen.
E-mailcoaching wissel ik vaak af met sms of telefoon.


Voordelen van e-mailcoaching
• Het opschrijven van gevoelens en gedachten zorgt ervoor dat u nadenkt. U krijgt sneller zicht op uw eigen proces en patronen.
• Het teruglezen van alles wat u schreef, plus de reactie van de coach, zorgt voor reflectie. Zo boekt u eerder resultaat.
• Gecoacht worden in uw eigen veilige omgeving maakt dat u zich gemakkelijker opent. In het coachproces komt u sneller tot de kern.
• Mijn reactiesnelheid (soms al binnen een paar uur, maar altijd binnen 48 uur) zorgt ervoor dat u niet hoeft te wachten tot de volgende afspraak. Met e-coaching kunt u meteen vooruit.
• U bent geen tijd kwijt aan reizen. Bovendien kunt u met de coaching aan de slag gaan wanneer het u het beste schikt.Nadelen van e-mailcoaching
Een e-coachtraject is intensiever dan een regulier traject. Dat werkt alleen als u de discipline en tijd opbrengt om met de coaching bezig te zijn.
 

Privacy
Een coachrelatie is een vertrouwensrelatie. Bij e-coaching is het belangrijk dat wat u schrijft en mijn reactie daarop, uitsluitend voor ons beiden toegankelijk is. Daarom maak ik bij e-coaching gebruik van Pluform, een online beveiligd platform, speciaal ontwikkeld voor online ondersteuning in coachtrajecten. De privacy is hierdoor gegarandeerd.
 

 

  Kies niet zomaar, kies voor kwaliteit!
Ik ben er trots op dat ik, na twee opleidingen, succesvol de toelatingsprocedure voor certificering doorliep. Ik mag me gecertificeerd eCoach level II noemen en ben opgenomen in het International eCoach & eCounsellor Register  (registratienummer 2017468). Als u kiest voor een e-coachtraject, dan kiest u bij mij dus ook voor kwaliteit!Uw investering
Een e-coachtraject van 12 weken (met 1 à 2 keer per week contact) kost € 1155,- (exclusief btw).
Veel klanten vinden het fijn om eerst ‘live’ contact te hebben voordat ze online aan de slag gaan. Daarom is het, naast een volledig online traject, ook mogelijk een e-coachtraject te beginnen met een gesprek (face-to-face of via video met Zoom). Dit traject kost € 1325,- (exclusief btw).
Voor een combinatie van online coaching met verschillende gesprekken maak ik graag een offerte op maat.
Handig om te weten: in alle soorten trajecten gebruik ik soms de telefoon, als direct contact het coachproces vergemakkelijkt.

Wie gingen u voor?
Mijn klanten zijn ervaren overheidswerkers die zichzelf, hun leven en werk serieus nemen. Ze willen de tweede helft van hun loopbaan met plezier aan het werk zijn en eventuele persoonlijke belemmeringen aanpakken. En ze zijn in voor het uitproberen van nieuwe mogelijkheden, zoals e-coaching. Daarom investeren ze in zichzelf door te kiezen voor coaching. Ze hebben humor en zijn praktisch. Herkent u zichzelf hierin? Mooi, dan maak ik graag kennis met u!
In een interview met een van mijn e-coachklanten leest u over de praktijk.

Meer weten over e-coaching?
Ik zet de vele voordelen van e-mailcoaching op een rij.
De pagina FAQ geeft antwoorden op vaak gestelde vragen.
Het korte filmpje vertelt waarom e-coaching zo krachtig is.
U krijgt een indruk van Pluform door het demo account van een e-coachtraject te bekijken: een (fictief) voorbeeld van coachklant Pieter en e-coach Roderik.

Nieuwsgierig naar wat u met e-coaching kunt bereiken? Maak een afspraak, zodat we dat samen kunnen bespreken.

 


► Foto: Free-Photos